Warning: Creating default object from empty value in /customers/4/b/1/i4beauty.se/httpd.www/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97 om oss

I4Beauty-Skaraborgsnagelskola

Om oss

Du hittar i4beauty på Marumsgatan 11 i centrum av Skara.

Här kan du få fantastiska naglar, dina ögonfransar förlängda eller bli sminkad för bröllop, fest eller bara för att du vill skämma bort dig. Vi jobbar med makeup på fotosessioner med så behöver du bli snygg på bild så hjälper vi dig med det med.

Vi är återförsäljare och jobbar med produkter från Kryolan och Lillynails, vi anser att det är dom bästa märkena när det gäller skönhets produkter och dom testar inte på djur. Kom in i butiken om du behöver något!

Skaraborgsnagelskola och i4beauty ligger i samma lokaler och vår lärare Therese Jobbar med behandlingar mellan kurserna för att hålla sig uppdaterad med tekniken och för att alltid ligga i framkant med det senaste.

Skolan är godkänd av SEIF, vad det innebär kan du läsa mer om här

Vi har även makeup kurser för kunder, behöver du bli lite bättre på att lägga din makeup? Boka in dig på en kurs hos oss!

Vi ser framemot att träffa dig i Salongen!

Välkommen!

Kontakt uppgifter

Marumsgatan 11
532 32 Skara

Utbildning och behandling 073-411 98 79

Behandlingar 0700316321

Kontakta oss

Skaraborgs nagelskola

Utbildningar

Välkommen till i4beauty, skaraborgs nagelskola som ligger mitt i Skara. Här hittar du utbildningar inom naglar, fransar, vax med mera och självklart jobbar vi med Lilly nails produkter på samtliga utbildningar. Datum för kursstarter läggs ut allt eftersom. Om du vill gå en utbildning hos oss men saknar datum för kursstart så skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så hjälper vi dig att hitta något som passar.

Välkommen att kontakta oss för frågor eller anmälningar.

Therese 0734-119879

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

i4beautystore


Vi säljer smink från Kryolan och produkter från lillynails i vår butik. Snart kommer delar av vårt sortiment finnas uppe på sidan men tills dess är du välkommen in i salongen 

Naglar från i4beauty