Utbildningar

Välkommen till i4beauty, skaraborgs nagelskola som ligger mitt i Skara. Här hittar du utbildningar inom naglar, fransar, vax med mera och självklart jobbar vi med Lilly nails produkter på samtliga utbildningar. Datum för kursstarter läggs ut allt eftersom. Om du vill gå en utbildning hos oss men saknar datum för kursstart så skicka ett mail till therese@i4beauty.se så hjälper vi dig att hitta något som passar.

Vi är medlemmar i SEYF (svenska estetikers yrkesförbund) och följer deras regler gällande utbildningarnas längd och innehåll, vilket ger oss en kvalitetssäkring och en trygghet för dig som elev. Vill du läsa mer så går du in på www.seyf.se . Seyf har även ett sammarbete med bland annat ett försäkringsbolag. Där medlemmar kan ta del av erbjudanden, så passa även på att bli medlem när du har tagit ditt diplom, och bli seyfgodkänd terapeut.

När du har bestämt dig för vilken utbildning som du vill gå så anmäler du dig via anmälningsformuläret. Därefter kommer du få ett mail som bekräftar om det finns platser kvar på vald utbildning, och i samband med detta så reserverar vi en plats åt dig. (Har du inte fått något svar inom en vecka så ber vi dig att skicka oss ett mail) För att ha en garanterad plats så behöver du även betala in anmälningsavgiften till vårat bank-giro.  

Vi erbjuder även en räntefri avbetalningsplan i 6 eller 12 månader via Human finans. Om du vill veta om du går igenom deras kreditupplysning så kan du gå in på www.humanfinans.se och skapa ett human konto. Skulle det vara så att du inte går igenom kontrollen så finns även möjligheten att ha en medsökande. Beloppet för din avbetalning är valfritt. Om du har en viss del sparat eller om du vill ha lite extra att handla material för. Det går också bra att ta hela kursavgiften på avbetalning alltså inklusive anmälningsavgiften.

Välkommen att kontakta oss för frågor eller anmälningar.

Utbildningsansvarig: Therese 0734-119879

therese@i4beauty.se

nagelutbildning.jpg

Nagelterapeututbildning

Vår grundutbildning inom naglar är SEYF (svenska estetikers yrkesförbund) godkänd vilket innebär att den är kvalitétssäkrad. SEYF ställer höga krav på utbildningens innehåll, antal timmar, lokaler och lärare.

Grundutbildningen inkluderar manikyrist med gel polish, nagelterapeut i materialet gelé samt elfilsutbildning. Den är totalt 135 lärarledda timmar och de timmarna delar vi vanligtvis upp på 2 hela dagar i veckan i ca tio veckor. Totalt är utbildningen 20 dagar lång och under dessa dagar varvar vi med teori och praktiskt arbete. Vår grundutbildning är i gelé eftersom vi anser att det är lättast att lära sig. Är du sedan intresserad av att lära dig akryl kan du gå vår materialbytarkurs efter avslutad utbildning.

Vi jobbar med Lilly Nails produkter under hela utbildningen, och vi är även återförsäljare om du vill handla under eller efter utbildningen. Alla våra lärare går en uppdateringsutbildning minst en gång/år hos Lilly Nails.

 

Behörighetskrav: Inga förkunskaper krävs

Kursavgift: 34900 kronor inklusive moms, materialpaket och elfilsutbildning.

Anmälningsavgift: 5000 kronor betalas in till vårt bank-giro för att säkra din plats. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning.

Startkit: Startpaketet innehåller produkter och en teoribok till ett värde av drygt 7200 kronor.

Kursplan: Hygien, anatomi, huden, kemi, nagelns anatomi, naglarnas sjukdomar och åkommor, manikyr, applicering av konstmaterial, arbeta med elfil, dekoration, den säkra salongen, produktkunskap, ergonomi, kundbemötande, salongens abc, marknadsföring och starta eget.

Kursdeltagare: Vi har max 6 elever per utbildning eftersom vi tycker att det är viktigt att alla elever får kvalitativ tid med läraren för bästa utveckling.

Avbetalningsplan: Vi erbjuder räntefri avbetalning via Human finans i 6 eller 12 månader.

Kommande kursstarter:

5:e maj 2019, grundutbildning - 5/5, 12/5, 18/5, 29/5, 1/6, 2/6, 24/6, 25/6, 26/6, 1/7, 2/7, 6/7, 7/7, 23/7, 24/7, 5/8, 6/8, 18/8, 23/8, 24/8 FULLBOKAD

4:e september 2019, grundutbildning - 4/9, 5/9, 11/9, 12/9, 13/9, 18/9, 19/9, 4/10, 9/10, 10/10, 13/10, 16/10, 17/10, 23/10, 24/10, 5/11, 6/11, 7/11, 12/11, 13/11, 7/12 1 plats kvar

Januari 2020
 

Har du fler frågor så är du välkommen att kontakta utbildningsansvarig.

Therese Wulff 0734-119879

therese@i4beauty.se

fransutb_.jpg

Fransstylistutbildning

Vår grundutbildning till fransstylist är godkänd av SEYF (Svenska Estetikers Yrkes Förbund) vilket innebär att den är kvalitetssäkrad. Den är 6 dagar lång och innehåller härdplastutbildning, teori och praktiskt arbete med singelfransar och volymfransar. Vi kommer lära dig att applicera vackra fransar på ett säkert sätt för dig, dina kunder och din arbetsmiljö. Att bemästra konsten att applicera både hållbara och vackra fransar tar tid och det krävs mycket träning. Vi kommer att ge dig verktygen för att lyckas.

De första 4 dagarna är sammanhängande och inkluderar härdplastutbildningen, teori och praktik. Sen har du en kortare praktik där du övar hemma eller på salong. Du ska skicka bilder efter varje set fransar för att vi ska kunna ge bästa feedback för personlig utveckling. Vi träffas återigen på skolan för ytterligare en dag med teori och praktik. Efter dag 5 kommer du ha en lite längre praktikperiod där du kommer att träna inför ditt teoretiska och praktiska slutprov som utförs under dag 6. Minst 50 set måste vara godkända innan du kan göra dina slutprov. När du klarat dina prov, erhåller du fransstylistdiplom inom singel och volymfransar.

Behörighetskrav: Du behöver ett tjänstbarhetsintyg med spirometriundersökning för arbete med cyanoakrylater (du behöver besöka en läkare som är behörig att utfärda ett tjänstbarhetsintyg innan du anmäler dig till kursen.) Detta intyg ska visas upp innan kursstart för att få delta.

Kursavgift: 21000 kronor inklusive moms.

Anmälningsavgift: 5000 kronor betalas in till vårt bank-giro för att säkra din plats. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning.

Startkit: Startpaketet innehåller produkter till ett värde av 6000 kronor.

Kursplan: Härdplastutbildning, historia, kemi, anatomi, produktkunskap, skyddsutrustning, ergonomi, hygien, praktik på docka, praktik på modeller, återbesök, marknadsföring och starta eget.

Kursdeltagare: Vi har max 3 elever per utbildning eftersom vi tycker att det är viktigt att alla elever får kvalitativ tid med läraren för bästa utveckling.

Kommande kursstarter:

Hösten 2019

 

 
wax_utbildning.jpg

Klassisk vaxutbildning

Vill du utöka din verksamhet eller bara lära dig något nytt. Då ska du absolut gå vår vaxutbildning. Under utbildningen jobbar vi med både roll-on system och spatel på de vanligaste områdena ben, bikini, axill (armhåla) och ansikte. Vi jobbar med Lilly nails vaxsystem.

Behörighetskrav: Inga

Kursavgift: 3990 kronor inklusive startkit. Exklusive moms.

Anmälningsavgift: 2000 kronor betalas in till vårt bank-giro för att säkra din plats. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning.

Startkit: Startpaketet innehåller produkter till ett värde av ca 2300 kronor.

Kursdeltagare: Vi jobbar i små grupper och har max 3 elever per utbildning.

Kommande kursstarter:

11:e oktober 09:00

Önskar du gå ett annat datum så är du välkommen att kontakta oss på 0734-119879 eller therese@i4beauty.se så hjälper vi dig

Kursanmälan

Skaraborgs nagelskola

Utbildningar

Välkommen till i4beauty, skaraborgs nagelskola som ligger mitt i Skara. Här hittar du utbildningar inom naglar, fransar, vax med mera och självklart jobbar vi med Lilly nails produkter på samtliga utbildningar. Datum för kursstarter läggs ut allt eftersom. Om du vill gå en utbildning hos oss men saknar datum för kursstart så skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så hjälper vi dig att hitta något som passar.

Välkommen att kontakta oss för frågor eller anmälningar.

Therese 0734-119879

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

i4beautystore


Vi säljer smink från Kryolan och produkter från lillynails i vår butik. Snart kommer delar av vårt sortiment finnas uppe på sidan men tills dess är du välkommen in i salongen 

Naglar från i4beauty