Utbildningar

Välkommen till i4beauty, skaraborgs nagelskola som ligger mitt i Skara. Här hittar du utbildningar inom naglar, lash lift, vax med mera. Vi jobbar med Lilly nails fantastiska produkter, och vi är återförsäljare, så att du som elev ska kunna handla både under och efter din utbildning.

Datum för kursstarter läggs ut allt eftersom. Om du vill gå en utbildning hos oss men saknar datum för kursstart så skicka ett mail till therese@i4beauty.se så hjälper vi dig att hitta något som passar.

Vi är medlemmar i SEYF (svenska estetikers yrkesförbund) och följer deras regler gällande utbildningarnas längd, innehåll med mera, vilket ger oss en kvalitetssäkring och en trygghet för dig som elev. 

När du har bestämt dig för vilken utbildning som du vill gå så anmäler du dig via anmälningsformuläret. Observera att anmälan är bindande. Därefter kommer du få ett mail som bekräftar om det finns platser kvar på vald utbildning. (Har du inte fått något svar inom en vecka så ber vi dig att maila oss igen.) För att få en reserverad plats så behöver du även betala in anmälningsavgiften till vårat bank-giro 655-1972.  

Välkommen att kontakta oss för frågor eller anmälningar.

Utbildningsansvarig: Therese 0734-119879

therese@i4beauty.se

Fyll i önskad kurs och dina kontakt uppgifter i meddelande fältet

Image
Image
© 2023 i4beauty, All Right Reserved