Makeup

Skönhetsbehandling

Makeup

Vi har lång erfarenhet av sminkningar och jobbar med Kryolans professionella produkter. Vi gör allt från en vanlig dagsmakeup till din bröllopssminkning. Vi är även återförsäljare av kryolans produkter. Välkommen in för att uppdatera dina produkter med proffsens favoritmärke.
Image

Prislista

  • 449 kr Dagmakeup 45 minuter
  • 549 kr Kvälls/festmakeup 60 minuter
  • 549 kr Brudkonsultation inklusive provmakeup 60-75 minuter
  • 750 kr/timme brud och tärnmakeup
  • 599 kr Makeupkurs 60-90 minuter
Image

Makeup

Vi jobbar endast med kvalitétssmink ifrån Kryolan för att ge dig den vackraste och mest hållbara makeupen. Du har också möjlighet att köpa de produkter som vi använder för att själv kunna applicera fantastisk makeup.

· Dagmakeup innebär en enklare makeup för tillfällen som exempelvis jobbintervjun pass/körkortsfotografering. 45 minuter.

· Kvälls/festmakeup innebär en lite mer avancerad makeup inklusive lösfransar om så önskas. 60 minuter.

· Provmakeup vid brudkonsultation innebär att vi provar oss fram för att finna rätt makeup för just ditt bröllop. 60 minuter.

· Brud/tärnmakeup innebär att vi kommer till exempelvis din frisör för att lägga er makeup. Naturligtvis är ni även välkomna till salongen om det passar er bättre. Ca 60 minuter. Resetillägg tillkommer utanför Skara stad.

Vi har även ett samarbete med fantastiska Dinfotostudio när du är intresserad av att föreviga dina speciella tillfällen på ett fantastiskt sätt! Du når dem på 0725-075399 eller boka@dinfotostudio.se

Makeup kurs

Makeupkurs innebär att du eller du och dina väninnor får hjälp att hitta rätt färger och produkter. Vi tipsar även om bästa sätt att applicera produkterna för finaste resultatet. 60-90 minuter.

Det här kan vara en perfekt start på en tjejkväll!
Image
Image
© 2023 i4beauty, All Right Reserved